Baumax slevový kód 5%

Baumax – slevový kód

Jaro je tady a Baumax – váš hobby market se sortimentem „vše pro dům a zahradu“ pro vás připravil všechno, co budete tuto sezónu potřebovat. V Baumaxu můžete nakupovat jak osobně, tak si můžete dopřát luxus internetového nákupu, zboží si vybrat na e-shopu a nechat si je za nepříliš vysokou částku zaslat až domů. Ušetříte spoustu času, a navíc můžete využít Baumax slevový kód.

Co všechno můžete v Baumaxu nakoupit?

Zahradní nábytek, a to od lehátek, židlí a křesel, přes stoly, lavice a houpačky, až po slunečníky; dále je to veškerý sortiment, jenž souvisí se zahradní architekturou: altány, pergoly, zahradní domky, skleníky, jezírka a fontány, dětské domečky, domky na nářadí, a podobně. To vše skvěle doplní zahradní osvětlení a kamenné či dřevěné dekorace. V zahradním sortimentu je možné využít Baumax slevový kód. Tento hobby market nezapomíná ani na majitele balkonů a teras – i pro tyto účely si můžete vybrat ze široké nabídky vhodného nábytku, terasových desek, zahradních boxů, či různých typů zaclonění.

K dalšímu zahradnímu sortimentu patří veškerá zahradní technika: sekačky a traktory, vertikutátory, vysavače a foukače listí, drtiče, nůžky na stromy nebo živé ploty, čističky odpadních vod, a mnoho jiných. Zapomenout nesmíme ani na bazény a jejich příslušenství, vybavení dětských zahradních hřišť od houpaček a skluzavek až po trampolíny; dále grily a přenosná ohniště, ponorná čerpadla, domácí vodárny, solární ohřevy, nářadí a samozřejmě nepřeberné množství rostlin od cibulek, hlíz a sazenic, až po keře a stromy okrasné i užitkové. Baumax slevový kód vás bude provázet vším, co vám pomůže vaši zahradu zvelebit a následně si ji po celou sezónu dokonale užít.

Ale jak mnozí z vás vědí, vybavení zahrad není jedinou nabídkou Baumaxu. Jak již jsme v úvodu uvedli, najdete zde také vše pro dům: stavebniny, ploty, chemické WC, svahové tvárnice, venkovní i vnitřní dlažbu, sauny a vířivky, atd.

A stejně jako u zahradního, tak i u veškerého stavebního sortimentu je možnost rovněž využít Baumax slevový kód.

Navíc se vkládáte do rukou odborníků, kteří vám – jak při osobní návštěvě, tak třeba telefonicky či e-mailem, vždy poradí či pomohou při výběru zboží.