Jak zařídit chodbu podle nejnovějších módních trendů? Poradíme vám!

Říká se, že chodba je jakousi branou do domu. Současně je to také místo, kde se náš host nebo člověk, který nás navštívil, setkává jako první. Proto je velmi důležité, jak a v jakém stylu ji vybavíme. Všichni přece chceme, aby se v našem domě nebo bytě návštěvník cítil co nejpříjemněji, a první dojem je skutečně velmi důležitý. Proto jsme pro vás připravili seznam toho, co by nemělo chybět na žádné chodbě a na co bychom neměli zapomenout.

Podívejme se na to vše z pohledu člověka, který právě vstoupil na chodbu. Co udělají jako první? V tomto případě samozřejmě vynecháme přivítání s hostiteli a zaměříme se pouze na jednotlivé kusy nábytku a jejich využití. Muž si samozřejmě sundá boty. Ale co s nimi, kam je dát? Dostáváme se k jednomu z hlavních důvodů, proč by měl být botník nebo skříň na boty nezbytnou součástí každé předsíně. Kromě estetického důvodu je to především důvod praktický, protože si díky němu můžeme ušetřit několik minut vysávání nebo vytírání špinavé podlahy. Ten konkrétní necháme na vás, ale my věnujeme pozornost zejména těm z kovu a dřevěného materiálu v bílé a světlé barvě, které jsou hitem letošního roku.

Kompletní přehled dostupných stojanů na boty ve všech cenových relacích najdete zde.

Desky na boty

Problém s obuví jsme vyřešili, ale nezapomeňte na horní část oděvu, tedy kabáty, bundy nebo větrovky! Přesněji řečeno místo, kam bychom je mohli odložit, aniž by se pomačkaly nebo jinak znehodnotily. K tomu se skvěle hodí věšák, ať už klasický, stojanový nebo takový, který se jednoduše připevní na zeď. Na výběr je jich opravdu mnoho, ale my bychom přesto rádi vyzdvihli kousky z dřevěného materiálu v bílé nebo šedé barvě s kovovými detaily, které dodají vaší předsíni moderní nádech.

Kompletní přehled dostupných věšáků ve všech cenových relacích najdete zde a nástěnných věšáků zde.

Další nedílnou součástí této místnosti by měla být prostorná komoda, jejíž úložný prostor vám skvěle poslouží, ať už na odkládání sezónního oblečení, jako jsou rukavice nebo čepice, ale také na různé drobnosti, které budete mít vždy po ruce. Nabízíme vám několik možností výběru, ale znovu připomínáme a upozorňujeme zejména na kusy v bílé a světlé barvě.

Kompletní přehled dostupných komod ve všech cenových relacích naleznete zde.

Pokud má vaše předsíň větší prostor, můžete ji snadno doplnit například židlí, lavicí nebo několika taburety, které jsou velmi působivými estetickými prvky, ale také velmi praktickými a použitelnými. Materiálem, který stojí za pozornost, je jistě kůže a dřevo ve světlých, ale i tmavých barevných odstínech. V případě vašeho zájmu vám můžeme nabídnout desítky různých druhů a typů, které najdete zde.

Dostáváme se k poslední, ale stejně důležité části, a tou jsou detaily a doladění celé místnosti. Začneme-li od podlahy, koberce jsou skutečně velmi estetickým prvkem. Dlouhým nebo krátkým vlasem, kulatým nebo hranatým jednobarevným kouskem v odstínech šedé nikdy nic nezkazíte. Ale pokud jste stále příznivci vzorovaných koberců, nesmutněte, i pro vás se něco najde. Kompletní přehled dostupných koberců najdete zde.

Dalšími kousky, které mohou snadno obohatit vaši předsíň, jsou například zrcadlo, závěsné i stojící, které opticky zvětší celou místnost, elegantní stojan na deštníky, obrazy různých stylů a vzorů, a pokud jsou v místnosti okna, jsou naprostou nezbytností záclony a závěsy.

Pro snadnější vyhledávání jsme sem zařadili odkazy na úplný seznam dostupných zrcadel a široký výběr různých obrazů.

Pokud jste se naším seznamem a článkem neinspirovali a hledáte spíše kompletní sestavu do předsíně, připravili jsme pro vás výběr těch nejlepších v různých cenových relacích, které najdete po kliknutí zde.

Přiložili jsme také seznam naší kompletní nabídky nábytku seřazený podle výrobců, kde najdete mnoho kusů v různých provedeních a barevných variantách. Odkaz na nabídku najdete zde.

Přejeme vám pohodové nakupování a příjemné chvíle při zařizování vaší předsíně!