Pilulka slevový kód 5%

Pilulka se postará o vaše zdraví i krásu

Pilulka slevový kód

Pilulka je jednou z největších internetových lékáren v České republice. Kromě on-line prodeje má však také kamenné pobočky. Nízké ceny, kvalitní zboží a široký sortiment z ní dělají jedničku na trhu. Navíc nabízí Pilulka slevový kód, se kterým můžete veškerý sortiment získat se slevami. Nakoupíte s ním kromě léků také vitamíny, doplňky stravy, minerální doplňky, kosmetiku, drogerii, veterinární přípravky nebo zdravotnický materiál a další zboží. 

Jak využít Pilulka slevový kód?

Pilulka pro své zákazníky často pořádá prodejní akce, se kterými můžete nakoupit výhodně zboží, které se vám hodí. Kromě akcí 1 + 1 zdarma lze využít také Pilulka slevových kódů. S nimi vždy získáte příjemné slevy na celý nákup. A sleva potěší každého zákazníka. Kód jednoduše zadáte do příslušné kolonky v košíku, potvrdíte a cena nákupu se sníží. Potom klasicky pokračujete k volbě dopravy, vyúčtování atd.

Jaký sortiment Pilulka nabízí?

V této online lékárně samozřejmě nechybějí léky, můžete zakoupit léky volně prodejné, ale také ty na předpis, a to pomocí funkce eRecept, kam nahrajete svůj elektronický recept. Dále můžete nakupovat také doplňky stravy, potřeby pro maminky a děti, kosmetiku, drogerii, zboží pro dentální hygienu, potřeby pro sport, potraviny, zdravotní materiál, ale také elektroniku a erotické zboží.

Mezi léky najdete ošetřující a léčivé přípravky pro pokožku, které vám pomohou s hojením, vyrážkami, opary i akné. Dále přípravky na ledviny a reprodukční orgány, produkty pečují o správnou funkci srdce a cév a přípravky pro zdravý pohybový aparát, které se postarají o vaše klouby, svaly i šlachy. Dále můžete zakoupit léky podporující zdraví dýchací soustavy, psychiky a také trávicí soustavy. Kromě toho Pilulka nabízí také homeopatika, mezi nimi najdete Schüsslerovy soli, polykomponentní i monokomponentní homeopatika.

V kategorii Doplňky stravy nakoupíte množství produktů pro podporu a prevenci. Pořiďte si například vitamíny, minerální látky a stopové prvky, doplňky stravy pro děti. Pro lepší trávení nakupte například probiotika, přípravky s vlákninou, produkty pro diabetiky i doplňky pro detoxikaci a mnoho dalšího. Vyberte ty pravé přípravky podle orgánu, který chcete posílit. Dbejte na prevenci a nakupujte doplňky stravy s Pilulka slevovým kódem!

Mezi Kosmetickými přípravky na Pilulce seženete například parfémy, přípravky pečující o pleť, tělovou i dekorativní kosmetiku, produkty do koupele, přírodní kosmetiku a také kosmetiku pro muže. Udělejte radost sobě i blízkým a nakupte na Pilulce voňavé dárky!

V kategorii Drogerie pak nakoupíte běžné i speciální přípravky pro domácnost a úklid. Najdete zde vůně do domácnosti, hygienické potřeby jako náplasti, mycí houby, dezinfekci na ruce nebo odličovací tampony. Dále potřeby na holení, praní, úklid, mytí nádobí, veterinární přípravky a další.

Pro zdravé zuby a dásně si vyberte kvalitní produkty z kategorie Dentální hygiena. Pořiďte si elektrický nebo sonický zubní kartáček, klasický nebo mezizubní kartáček, zubní pasty a gely, ústní vody a další. K dispozici jsou také potřeby pro bělení zubů, přírodní péče o zuby a roztoky na dásně. Dále nakoupíte také produkty pro speciální péči jako jsou ústní sprchy, pečující přípravky pro zubní náhrady a přípravky proti paradentóze.

Sportovce a milovníky pohybu potěší produkty z kategorie Sport. Najdete zde proteinové přípravky, spalovače tuků, aminokyseliny, kloubní výživu, sacharidy, fitness potraviny, anabolizéry, stimulanty, kreatiny a mnoho dalších produktů. Dále rehabilitační pomůcky, sportovní techniku a fitness pomůcky. Pozvedněte svůj trénink na vyšší level a vyzkoušejte doplňky stravy pro sportovce.

Obohatit můžete s Pilulkou také svůj jídelníček. Nakupujte čaje, kávu, oříšky, sušené ovoce, bezlepkové potraviny, müsli, kaše, luštěniny a obiloviny, koření a dochucovadla, zdravé superpotraviny další dobroty.

Z kategorie Zdravotnického materiálu nakoupíte lékárničky, oční optiku, zdravotní techniku, diagnostické testy, obvazy, rehabilitační pomůcky, pomůcky pro vozíčkáře a další.

Erotickým zbožím oživíte zážitky ve vaší ložnici. Nakupte vibrátory, lubrikační gely, antikoncepční pomůcky, afrodiziaka a další.

Proč nakoupit na Pilulce a využít slevový kód?

Ceny produktů jsou na Pilulce velmi přívětivé a zboží kvalitní. Najdete zde také prémiové produkty. Pilulka umí zboží doručit ještě v den nákupu nebo hned následující den. Můžete jej vyzvednout také osobně na jedné z více než 30 kamenných prodejen nebo více než 1000 dalších odběrových míst. Od 1499 Kč za objednávku je doprava kurýrem zdarma! Kromě toho má tato online lékárna také zajímavý bonusový systém. Se slevovým kódem Pilulka navíc získáte skvělé slevy na veškeré produkty!