DrMax slevový kupón 20%

Zajistěte si pevné zdraví se slevou do lékáren Dr.Max

Dr.Max patří mezi jednu z největších sítí lékáren v České republice. Stejně tak se může tato společnost pyšnit vysokou popularitou mezi zákazníky. Ať už v rámci kamenných prodejen nebo na e-shopu seženete u Dr.Maxe širokou šálu lékárenského zboží od různých výrobců, včetně vlastních produktů lékárny. Kromě léků si můžete pořídit i zdravotnické potřeby, chovatelské nebo výrobky do domácnosti. To vše za atraktivní ceny. K nákupu navíc můžete využít slevový kód, a nakupovat tak bez strachu z vysoké ceny.

Tak jako každá lékárna, nabízí i Dr.Max různorodý sortiment produktů za skvělou cenu – jak v kamenných prodejnách, tak na stránkách e-shopu.

Do lékárny se chodí povětšinou pro léky, a tak hlavním artiklem lékárny jsou léčebné přípravky na předpis i pro volný prodej. Mimo běžně dostupných léků na kašel, chřipku a různé bolesti zde najdete třeba i homeopatické přípravky. Zkušený personál vám poradí se správnou léčbou i při jiných závažnějších zdravotních problémech, jakými jsou například hemeroidy, trombóza, problémy se žlučníkem, ledvinami nebo gynekologickými obtížemi. Stejně tak v lékárnách Dr.Maxe i přípravky pro boj s nadváhou nebo zhoršující se pamětí.

Ostatně Dr.Max slevový kupón je mimo jiné i odborníkem na péči o zdraví nejen těhotných a kojících žen, ale i novopečených maminek a dětí. V síti těchto lékáren seženete veškerou nutnou výbavičku pro péči o děti – pleny, kosmetiku, hygienické přípravy a další příslušenství (chůvičky, monitory, čističky vzduchu apod.). Zároveň můžete výhodně nakoupit produkty dětské výživy.

Dr.Max slevový kupón nezapomíná ani na děti – většina nabízeného zboží je dostupná i v šetrnějších variantách speciálně určených pro děti, tedy. Paralen, Nurofen nebo Nasivin. Výhodný nákup se slevovým kódem tak zařídíte i pro vaše malé ratolesti.

Slevový kód lze využít i na nákup přípravků pro péči o pleť, vlasy nebo zuby. V této části se setkáte s těmi nejkvalitnějšími výrobky, díky kterým se budete nejen cítit, ale především vypadat skvěle. Sortiment zboží zahrnuje výrobky od Uriage, La Roche-Posay, Eucerin, Vichy, Klorane nebo Alfaparf Milano. Pokud preferujete přírodní kosmetiku, i na vás Dr.Max myslel.

Pokud vyznáváte zdravý životní styl, můžete u Dr.Maxe nakoupit kvalitní potraviny (i ty super) za výhodnou cenu. Zákazník toužící zhubnout ocení potraviny pro diety a hubnutí – sem je možné zařadit produkty Mana, KetoDiet, Allnature, Forfemina nebo Lipoxal. Mimo jiné zde seženete i kvalitní čaje nebo přípravky pro výživu při nemoci.

Na své si přijdou i aktivní sportovci, pro které připravil Dr.Max sekci s dostupným sortimentem, jenž aktivním lidem pomůže s výživou jejich namáhaného těla nebo v krajním případě s řešením zranění.

Kromě jedinečného slevového kódu nabízí Dr.Max i Kartu výhod, která vám zajistí ještě příznivější ceny. Kartu výhod kromě slev oceníte i díky dopravě zdarma, připomínači užívání léků nebo online databázi příbalových letáků.

Lékárny Dr.Max veškeré své produkty nabízí za skvělé ceny – ať už v kamenné prodejně nebo na e-shopu. Pokud se rozhodnete navštívit lékárnu osobně, uvítá vás ochotný a zkušený personál, který vám poradí s výběrem a s radostí odpoví na všechny vaše dotazy. Součástí některých lékáren Dr.Max bývají i tzv. Dermocentra, kde se vás ujmou odborníci na péči o pleť. Ti vám pomohou určit typ vaší pleti, zhodnotit její stav a navrhnout vám plán péče včetně doporučení vhodných přípravků.

Prvotřídního klientského servisu se vám dostane i na internetových stránkách lékárny. Každý produkt je podrobně a do detailu popsán, aby co nejautentičtěji nahradil absenci osobního přístupu. Jestli si však s něčím nevíte rady, neváhejte a zavolejte na klientskou linku nebo kontaktujte online poradnu.

Na internetu lékáren si navíc můžete rezervovat léky na předpis – ať už máte eRecept nebo jen hledáte dostupnost léků. Díky této službě ušetříte váš drahocenný čas a vše vyřídíte z pohodlí domova třeba i s využitím Dr.Max slevový kupón.