Footshop slevový kód 10%

Nakupte to nejlepší značkové oblečení a obuv se slevovými kódy Footshop

Footshop je online obchod s městskou módou. Nabízí kvalitní oblečení a obuv od těch nejlepších značek na trhu. Najdete zde kousky od výrobců jako je Adidas, Calvin Klein Jeans, Converse, Fjällräven, Tommy Jeans, Vans a desítky dalších. Veškeré výrobky si můžete za pomoci Footshop slevového kódu pořídit s příjemnou slevou!

 

Vyberte si pánské, dámské i dětské modely za příznivé ceny. Footshop nabízí tenisky, zimní boty i limitované edice obuvi, boty na platformě, svetry, bundy, kalhoty, trička, ale také velký výběr doplňků jako jsou batohy, kabelky, čepice, pásky, brýle a další.

Jak použít Footshop slevový kód?

Po tom, co svůj košík naplníte vysněnými kousky, zadáte do příslušné kolonky při nákupu Footshop slevový kód, který rázem sníží celkovou cenu objednávky. Sleva potěší každého milovníka módy, který hledá stylové kousky do svého šatníku. 

Vyberte si na Footshopu trendy a pohodlnou obuv

Kluci i holky ocení obrovský výběr značkových tenisek z běžných i limitovaných kolekcí. Pořiďte si například nové Nike Air Force 1, Air Max nebo Air Jordan. Velký výběr nabízí také značka Vans, nakupte klasické nebo old school kolekce, najdete zde běžné plátěnky i kožené modely. Tenisky doladí a ozvláštní jakýkoliv outfit. Najdete zde prémiové sběratelské kousky i běžné boty do města.

Oceníte také velký výběr kožené obuvi od značek jako jsou Timberland nebo Dr. Martens. S nimi uděláte parádu a zároveň vaše nohy ochrání před nepřízní počasí. 

Pořídíte zde i stylové pantofle s kvalitní podrážkou a zajímavým designem. Vyberte si mezi značkami jako jsou Birkenstock, Adidas, Vans a dokonce Converse. Na výběr jsou klasické Adidas pantofle se třemi proužky nebo také extravagantní kousky s plyšovými aplikacemi nebo s originálním vzhledem tenisky.

Jednoduše seženete kvalitní a stylovou obuv pro všechna roční období. A se slevovými kódy Footshop k tomu navíc se slevou!

Udělejte parádu také se značkovým oblečením!

Oblečení si na Footshopu můžete volit podle oblíbených značek, podle ročního období, podle sportu, na který se hodí, nebo klasicky dle kategorie. 

Vybírejte si z kategorií bundy, trička, košile, svetry a mikiny, kalhoty, kraťasy a také spodní prádlo, plavky nebo ponožky.

Co se týče mikin, volte mezi kousky s kapucí, klokaní kapsou, klasickým střihem bez kapuce. Můžete vybrat mikiny s potisky, bez nebo jen s malým logem na hrudi. V nabídce jsou také různé barvy. Volte ze značek jako jsou Stüssy, Vans, Nike, New Era nebo Adidas.

Bundy v nabídce jsou navržené podle posledních trendů. Vyberte si mezi stylovými péřovými i lehkými bundami. Značky jako Columbian Jordan, Horsefeathers nebo The North Face vás zahřejí. V nabídce najdete barevné a extravagantní kusy, oversized bundy, ale i běžné baseballové bundy nebo sportovní kousky do přírody.

Získat můžete také trendy košile. Kostky, pruhy, jednobarevné i strakaté, to vše v nabídce najdete! Kvalitní materiály a perfektní střihy obohatí váš šatník. PACCBET, Calvin Klein nebo Tommy Jeans jsou značky, se kterými pořídíte košili na míru. Nezapomeňte, že veškeré zboží můžete získat se slevou díky Footshop slevovému kódu.

Ženy mohou volit také mezi úžasnými sukněmi a šaty. Na výběr jsou zejména sportovní a letní šaty ale také elegantnější kousky. Vyberte si pohodlné šaty do města i na doma. Najdete zde trikové šaty, šaty s dlouhým rukávem, letní šaty na pláž i šaty na ramínka a minišaty. Sukně seženete riflové, plátěné, sukně na knoflíky či s rozparkem, mini i delší.

A to jsou jen některé z mnoha kategorií, které na Footshopu najdete, podívejte se sami a vyberte perfektní kousky pro vás!

A doplňky?

S footshopem můžete svůj outfit ozvláštnit také trendy doplňky. Najdete mezi nimi kabelky, batohy, čepice, pásky, ledvinky, klobouky, šály, šperky či sluneční brýle, ale také sluchátka, parfémy nebo peněženky.

Nakupte například klasické kšiltovky i ty s rovným kšiltem od značek jako jsou New Era, Jordan, Nike, Carhartt a další. Pokud nehledáte kšiltovky, jsou tu pro vás stylové plátěné klouboučky v různých barvách, s potisky a v různých designech.

 

Batoh či kabelku do města Footshop zařídí také. Kousky od značek jako je Vans, Jordan, Nike nebo Fjällräven vám vydrží věčnost. Jde o kvalitní produkty, které doplní váš outfit a ochrání vaše věci.

Vybírejte také z originálních a kvalitních šperků od výrobců jako je ANNA BAUM nebo RAF SIMONS. Najdete zde náušnice, prsteny i řetízky na krk. Určitě také znáte značky jako Casio, G-shock nebo Nixon. Od nich si na Footshopu můžete pořídit kvalitní hodinky v různých designech. 

Tohle všechno a mnohem více můžete získat na Footshopu. Slevové kódy Footshop vám k tomu navíc zajistí úžasné slevy a znásobí vaši radost z nákupu!