Zalando lounge slevový kód 5%

Využijte Zalando lounge slevový kód na nákup se slevou 5%

Hledáte nějaké skvělé kousky do své skříně, ale vaše peněženka nebo bankovní účet zejí prázdnotou? Nezoufejte, máme pro vás atraktivní slevový kód do Zalando Lounge. Odhoďte chmury stranou a vesele nakupujte. V tomto článku se dozvíte, jak na Zalando Lounge nakupovat, jaké zboží je konkrétně dostupné a případně jak uskutečnit objednávku.

Zalando Lounge je vedlejší projekt spadající pod hlavní značku Zalando. Oba e-shopy prodávají módu, avšak na Zalando Lounge seženete prémiové značky za více než atraktivní ceny. Jen na málo místech totiž najdete stylové kousky od Adidas, Nike nebo Calvin Klein, ale i od luxusních značek jako Gucci, Versace, Michael Kors, Dolce&Gabbana za klidně i třetinové ceny. A s naším speciálním slevovým kódem ušetříte ještě více.

Koncept Zalando Lounge se vyvíjel postupně, již od roku 2011. Do České republiky se nicméně dostal až v roce 2019 a okamžitě si získal popularitu mezi zdejšími fashion nadšenci. Velkou předností Zalando Lounge je perfektní české rozhraní e-shopu.

Zalando lounge slevový kód 5% Vám nabízí možnost nakupovat online ještě levněji

Jen na velmi málo internetových obchodech seženete pravou módu od těch nejprestižnějších světových značek. Zalando Lounge nabízí bezplatnou a nezávaznou registraci – nakupujete pouze tehdy, když vy sami chcete, bez povinnosti dělat týdenní nebo měsíční nákupy v určité výši.

Základem nákupu na Zalando Lounge je tedy registrace. Po splnění elementárních náležitostí (vyplnění e-mailu, hesla, jména a preferencí) se vám otevře přehledná hlavní stránka. Na e-shopu si neprohlížíte zboží podle standardních parametrů (vyhledávání podle typu oblečení), ale podle nabídek, které Zalando Lounge každý den spouští v sedm hodin ráno (o víkendu až v osm hodin). Takové kampaně pak najdete v jednotlivých, stálých sekcích – ženy, muži, děti, domov a životní styl. Pokud se ale blíží nějaký významný den (například Vánoce, Den matek), Zalando Lounge k němu vytvoří speciální kampaň – to se hodí zejména tehdy, když nemáte žádnou inspiraci na dárek pro osobu vám blízkou.

Mimo trendy oblečení můžete na Zalando Lounge nakoupit i stylové doplňky (hodinky, šperky, kabelky, tašky) a boty. Módní kousky jsou tu i pro těhotné a děti. E-shop se však specializuje i na nabídku dekorativního zboží do vašich domovů. Na Zalando Lounge si skutečně každý najde to svoje. To vše za perfektní ceny, které jen tak někde nenajdete.

Pokud nevíte, co se právě teď nosí, jak si vytvořit módní OOTD (outfit of the day) nebo jakými dekoracemi vyzdobit svůj domov, začtěte se do Zalando Lounge magazínu – inspirativní stránky s hromadou lifestyle rad a tipů, jak být in. Uvařte si oblíbený nápoj, uvelebte se do svého oblíbeného křesla a inspirujte se.

Celá společnost Zalando jde s dobou, a tak si můžete stáhnout do svých smartphonů a tabletů (s operačním systémem iOS nebo Android) aplikaci Zalando Lounge. Nakupování módy nikdy nebylo snazší. A s naším jedinečným slevovým kódem i levnější.

Objednat si něco s Zalando Lounge slevový kód je snadné, stejně tak i uhrazení oblednávky. Vybrat si můžete z těchto možností – platba kartou (kreditní nebo debetní), na dobírku, převodem nebo přes PayPal. Zalando Lounge vám pak vaši objednávku zašle přes přepravní společnost PPL. Pokud po doručení balíčku zjistíte, že vám nějaký kousek nesedne nebo se vám nelíbí jako na fotkách, nezoufejte. Další nespornou výhodou nákupu na Zalando Lounge je totiž možnost vrácení zboží zdarma.

Máte problémy s objednávkou? Něco vám na stránkách něco nefunguje? Obraťte se na bezplatnou linku zákaznické podpory, která je dostupná každý den od pondělí do pátku v čase 07:00 – 20:00. Telefonisté jsou velmi milí a ochotně vám poradí. Pokud neradi voláte, můžete využít stránky s nápovědou, kde si pro vás lidé ze Zalando Lounge připravili základní odpovědi na nejčastější otázky zákazníků. Jestli vám ani toto nepomůže, obraťte se na Zalando přes kontaktní formulář, kde dopodrobna vypíšete svůj problém. Zalando Lounge je tu plně pro své zákazníky a dělá maximum pro to, aby bylo co nejméně špatně vyřízených objednávek.

Zalando Lounge je skutečně atraktivní e-shop s módou, který si vydobyl uznávané postavení. Byla by škoda nemít odtud nějaký trendy kousek, se kterým byste mohli udělat parádu s Zalando Lounge slevový kód.